bumeran üyesi

26 Temmuz 2013 Cuma

YENİ TREND ÇOCUK ODALARI

Eskiden çoook eskiden duvarları süslemek yada renklendirmek denilince aklımıza dergilerin yada gazetelerin verdikleri posterleri bant yardımıyla asmak gelirdi.

Gençliğin ilk yıllarında odasında sevdiği müzik gruplarının posterlerini asmayanınız yoktur herhalde!

Teknolojinin ilerlemesiyle birlikte posterleri bantla yapıştırmanın yerini duvar kağıdı süslemeleri ,stickerlar yerlerini aldı ancak kullanılan malzemenin sağlıksız ve uzun yıllar duvarlarda kalması imkansız olduğu için yeni fikirler ortaya çıktı.

Geçmişten günümüze gelen sanatın temel taşı olan resim yapmak artık evimizde bulunan yağlı boya tablolardan öteye geçmiş ve dilediğiniz renk,figür,karakter,canlı-cansız kompozisyonlar yaratma fırsatını çoktan yakalamış durumda .

Bizler de sizlerin bu yeni trende olan ilginizi ve alternatif konusundaki zorluğunuzu keşfederek profesyonel olarak eğitimini aldığımız işi geliştirdik ve öncelikli olarak bebek ve çocuk odalarınızdaki çalışmalara ağırlık verdik.

Bizlere ulaşabileceğiniz cocukodasiboyama@gmail.com adresimize aşağıdaki bilgileri göndermeniz yeterli olacaktır.

  1. Çocuğunuz erkek yada kız hangisi?
  2. Çocuğunuzun en sevdiği çizgi film karakteri hangisidir? (Örn:şimşek mcqueen,Pepee)
  3. Çocuğunuzun dikkatini çeken renkler hangileridir ?
  4. Çocuğunuzun en çok ilgisini çeken ortam hangisidir ? ( Örn: Hayvanat Bahçesi,Orman,Denizaltı)
  5. Kaç duvarı boyatmayı düşünüyorsunuz ?(Örn:Yatakbaşı yada pencere kenarı duvarı boyatmak)
  6. Anne baba olarak sizin istediğiniz özel bir detay çalışma var mı ? (Örn: Ürkebileceği bir karakter çizilmemesini isteyebilirsiniz)
Boyatmayı düşündüğünüz odanın genel fotoğraflarını çekin ve  yukarıdan aşağıya duvar yükseklik ölçüsüyle birlikte 6 soru da ne istediğinizi bize gönderin, alternatifli çizimlerimizi sizinle ücretsiz paylaşalım!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder